Idazeile.blogg.se

My life

FÖRLÅT

Kategori: Allmänt

Jag har haft sämstupdate senaste veckan jag vet, men nu ska jag börja igen! 

BILD BOMB FRÅN SYSTEMKAMERAN.

Kategori: Allmänt

SOMMAR <333333

Kategori: Allmänt

Förlåt

Kategori: Allmänt

Förlåt om jag sårat dig, säg bara vad jag har gjort för fel. Är ett tomt skal utan dig det är hemskt när du ignorerar mig. Om jag sårat dig ber jag dig 10000 gånger förlåt, vill bara inte att du ska stänga mig ute det är hemskt. Vet att vi inte är ihop längre men jag är ändå ett tomt jävla skal utan dig, och jag har förstört allt som vanligt. Och du förtjänar någon bättre än mig, men snälla vet att du inte vill vara ihop med mig men kan vi iaf vara vänner? Snälla.
 
 
När du ser detta kika mig. Du vet vem du är. 

Mitt liv suger

Kategori: Allmänt

Bokstavlig talat så suger det, du ignorerar mig hela tiden jag försöker säga förlåt för något jag inte gjort men du stänger ute mig. Sen så gör det inte saken bättre att din ''vän'' krossar mitt hjärta om och om igen. Jag sitter fan här och gråter och undrar om vissa människor har hjärtan? Vet jag har också varit en idiot och jag kan också vara en jäkla bitch men jag erkänner det iallafall. Jag kan erkänna att jag också kan vara en idiot men jag är bara mänsklig förlåt för det. Byt liv med mig i en dag ni skulle fan kollapsa av hur mycket skit folk kastar på mig, nu ska jag fan gå och dusha av mig allt skit och alla lögner ni kastat på mig. Hoppas ni tar åt er. 

Godisförbud

Kategori: Allmänt

Nu såhär i efter hand känner jag mig smått irreterad att jag skaffade det, för att jag är sjukt godis sugen..<3 Men o andra sidan så är det värt det så jag ska fan vara stark och klara det här. Pussss
 
Fuck u godis.

Ska jag lägga upp när jag sjunger?

Kategori: Allmänt

Jag sjunger verkligen inte bra och det vet jag, men för skojs skull? Så om du vill att jag ska göra det kommentera låt. ♥

Godmorgon! (:

Kategori: Allmänt

Mår bättre nu än vad jag gjorde igår, har släppt honom lite nu. Men vissa saker sitter fortfarande kvar.. Iaf idag har jag ingenting planerat ska förmodligen vara med Ella men jag vet inte, hon mådde lite dåligt så vi får se hur det blir. :)

Helt slut

Kategori: Allmänt

Pallar inte mer, du hatar mig obviusly. Det var fan aldrig meningen att det skulle bli såhär förlåt, men du är inte helt oskyldig du heller, Jag gav dig mitt hjärta och du slängde det i soptunnan och gick över till nästa tjej. 
 
 

asdfghjkl

Kategori: Allmänt

“Life is an opportunity, benefit from it. 
Life is beauty, admire it. 
Life is a dream, realize it. 
Life is a challenge, meet it. 
Life is a duty, complete it. 
Life is a game, play it. 
Life is a promise, fulfill it. 
Life is sorrow, overcome it. 
Life is a song, sing it. 
Life is a struggle, accept it. 
Life is a tragedy, confront it. 
Life is an adventure, dare it. 
Life is luck, make it. 
Life is too precious, do not destroy it. 
Life is life, fight for it. 

Det kommer aldrig vara över för mig

Kategori: Allmänt

Håkan just nu är du nog den ända som förstår mig, vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig. 

Mitt hjärta är sönder

Kategori: Allmänt

Den jag älskade sjukt mycket, har gjort slut och jag är ett tomt jävla skal. Pallar inte mer vi bråkade 1 gång, 1 gång det är fan inget. Ush varför kan jag inte bara sjunka ner i marken och försvinna, tur att jag har så underbara vänner annars skulle jag varit förstörd just nu. Dom säger att det kommer komma fler killar men sanningen är att jag inte vill ha någon annan än dig.